2017. feb 01.

Gigászok harca

írta: mandygabor
Gigászok harca

A világot Orbán Viktor irányítja. Legalábbis az egyik felét. (A másikat a kínai pártfőtitkár. De jaj lesz neki is, ha keresztbe tesz.)

gigaszok.jpg

Vajon annektálni merte volna Putyin a Krím-félszigetet, ha Orbán Viktor nem szorongatja meg az ukránokat a kárpátaljai magyarok kérdésében? Kiléptek volna a britek az Európai Unióból, ha nem támogatja őket Orbán Viktor azzal a nevezetes plakáttal, hogy "akárhogy is döntötök, mi mellettetek állunk"? És vajon megválasztották volna az amerikaiak az elmebeteg-gyanús Donald Trumpot, ha nem foglal állást a javára Orbán a tusványosi szabad egyetemen? A mi miniszterelnökünk hozta divatba a kerítések építését, és lám, mennyien követik! Egyelőre csak a dzsihádisták nem észlelték hazánk stratégiai jelentőségét, ez az oka annak, hogy még egy nyomorult terrorcselekményt sem sikerült összehozniuk Magyarországon. (Persze, ettől nem is kell félnünk, a TEK, Orbán Viktor ökle, azonnal lesujtana rájuk.)

A világszínpadon két magyar gigász küzd egymással: Orbán Viktor (ő az, aki a történelem urának kedves), és Soros György (aki zsidó, de elfordult tőle az Úr). A magyar "házi döntőben" jelenleg Orbán Viktor áll nyerésre. Soros György hiába hozta a nyakunkra a migránsokat, semmit sem ért el vele. Vajon megerősödött-e a nyílt társadalom a posztkommunista térségben? Ellenkezőleg. Meggyengült az is, ami volt. Orbánt Soros taníttatta. A tanítvány azonban túlnőtt a mesterén. De Akila elvétette az ugrást. A jövő a fiatal farkasoké. (Talán még Farkas Flóriánt is beleértve.)

 

.

Szólj hozzá

világpolitika Orbán Viktor Putyin Donald Trump szatírák