2019. ápr 07.

Orbán Viktor élt, él és élni fog!

írta: mandygabor
Orbán Viktor élt, él és élni fog!

(agitprop anyag)


Orbán Viktor Magyarország védőszentje, időutazó, a Legnagyobb Magyar.

Annak idején Ő diktálta Mózes gránitszilárdságú kőtábláira a Tízparancsolatot, majd a körülményeknek megfelelően számos alkalommal módosította azt (például a "ne lopj" parancsot ezzel egészítette ki: "úgy, hogy hogy észrevegyenek") és sarkalatos törvényekben szabályozott több kisebb jelentőségű kérdést (például hogy mi számít a felebarátunk javainak).

orban-szocikk.jpg

A félázsiai népséget egy később feláldozott csodaszarvas révén a Kárpát-medence felé terelte, dicsőségesen bevonult, majd ugyanígy áldozta fel egykori harcostársát, Koppányt, aki nem értette meg, hogy a népnek kereszténnyé kell válnia, hogy ezentúl mi védhessük meg a keresztény értékeket.

A rugalmas elszakadás taktikáját alkalmazva a Dunántúlon megállította a tatárokat, és kiutasította őket (kivéve azokat, akik megértették az idők szavát, és letelepedési kötvényeket vásároltak).

Nándorfehérvárat megvédte az iszlám bevándorlóktól, a Fekete Sereg élén egy időre elfoglalta Bécsnek büszke várát (csak hogy megmutassa: a magyarokkal nem lehet kukoricázni).

Mészáros Lőrincnek, a Dózsa parasztháború alvezérének is értékes tanácsokat adott, de később szakított a kisgazdákkal.

Kirobbantotta a negyvennyolcas forradalmat, a Múzeum lépcsőjén elszavalta a Nemzeti dalt. (Ennek szövegébe Petőfi később belepiszkált, és naplójában magának tulajdonította az eseményt, holott történeti kutatások bizonyították, hogy ő nem is járt a Múzeumkertben, ellentétben Orbán Viktorral, aki évről évre megjelenik ott.) A szabadságharc első, dicsőséges csatájában, Felcsút térségében ő győzte le Jellasicsot, a gyávát.

1919-ben leverte a judeo-szocialisták rémuralmát, fehér lovon bevonult Budapestre, és ezzel elkezdődött a jövő.

1941-ben kísérletet tett a hazának a népvándorlás kori területekkel való egyesítésére, majd 1949-ben legyőzte a liberálisokat, és megteremtette az igazi (népi) demokráciát. Mivel az események nem a megfelelő irányban fejlődtek, 1956-ban fellázadt, ledöntötte a Sztálin-szobrot. 1989-ben kizavarta a szovjeteket, majd 2016-ban behívta az oroszokat.

Nagy érdemeket szerzett a magyar labdarúgás fejlesztésében (1953-ban az ő vezérletével 6:3-ra megvertük az angolokat, és ezt a világraszóló sikert stadionépítéssel ünnepeljük meg, minden arra alkalmas esztendőben).

orban-tusvanyos.jpg

A régi magyar területek visszacsatolása is a megvalósítás stádiumában tart, egyelőre az erdélyi Bálványost, illetve Tusványosfürdőt tartjuk megszállva, nyaranta ott székel a kormány, és ez lett a helye a nagy jelentőségű jóslatok közzétételének is.

Sajnos, Orbán Viktor eltagadhatatlan sikereit egy másik időutazó is megirigyelte, aki évszázadok óta ellene dolgozik. A Soros György néven ismert kozmopolita zsidó spekuláns volt az, aki behívta a besenyőket, a tatárokat és a muzulmánokat, pénzügyi machinációival Haynaut is a kezében tartotta, támogatta Kun Bélát és Rákosit, és magát Orbán Viktort is megkísértette az ösztöndíjával, de az furfangosan túljárt az öreg méregkeverő eszén: a pénzét elfogadta, de a liberális eszméit nem tette magáévá. Soros a machinációival kétszer is elérte, hogy elvegyék népünktől a szent magyar földet, és most is azon dolgozik, hogy hazánkat elárassza a muszlimokkal. A belső ellenség az ő kezéből eszik, vagy legalábbis az ő egyetemén tanul. De a sikerei kérészéletűek. A Történelem Ura már meghozta ítéletét, Ő pedig gazán nem lehet ellenzékben.

soros-satan.jpg

 


(Készült Magyarország Kultuszmnisztériumának megbízásából.)

 

 

 

.

 

.

Szólj hozzá

időutazás szatíra Orbán Viktor Soros györgy